Vi hjälper dig i  Falun  Borlänge  Leksand  Rättvik  Mora  Kommun

© Aktiv Trädgård Dalarna Thomas Thorbjörnsson.

Om Aktiv Trädgård

Större delen av Dalarna är mycket gynnsam för de flesta av de växter man ofta finner nedåt Skåne. Med ett värmande täcke av snö på vintern och långa ljusa dagar under sommarperioden, finns det hopp för många nya arter att kunna etablera sig även i din trädgård.


Aktiv Trädgård är det unga företaget med lång erfarenhet. Jag som grundade företaget 2007 heter Thomas Thorbjörnsson och är högskoleutbildad inom växt-fysiologi, -anatomi, -biologi och ekologi. Jag har över 12 års erfarenhet av trädvård. Jag har även en 3-årig byggnadsteknisk utbildning i grunden. Aktiv Trädgård utför Trädbeskärning, Trädgårdsskötsel och Anläggning runt Falun, Borlänge, Mora, Leksand och utgår ifrån Rättvik.

Våra åtaganden

Arbete: På Aktiv Trädgård, ger vi dig den kvalitet som du förväntar dig av ett proffesionellt företag. Med en stor kunskapsbas ser vi till att ingrepp på träd och växter blir så skonsamma som möjligt, samt att all anläggning utförs på ett korrekt sätt. Genom att anlita Aktiv Trädgård ska du veta att du gör ett ett smart val.


Sammarbete: Vi arbetar nära dig för att försäkra oss om att våra lösningar är skräddarsydda för att möta dina unika förväntningar.


Kundrelationer: Vår högsta prioritet är välmående trädgårdar och nöjda trädgårdsägare.

Thomas

Gryning över Siljan

Kompanjon

Solnedgång Siljan

Dalarna - framtidens trädgård